Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladgröt

Chokladgröt

Så jag hittade ett recept som liksom verkade för bra för att vara sant. Chokladgröt – havregrynsgröt med chokladsmak. Vilken grej det vore om det fungerade!

Men jag måste säga att detta var ett av de mest värdelösa recept jag någonsin prövat. Nästan lika illa som den gången jag skulle göra chokladpasta. Det blev bara en slemmig klump med en konstig smak, den smakade inte ens choklad utan mest något konstigt. Det bästa ord jag kommer på för att beskriva den är fadd.

Sedan har vi ju dilemmat att jag inte riktigt förstår vad det är. Är det ett mellanmål, en efterrätt, en frukost, en lunch, en middag? Hur nyttigt är det egentligen? Jag menar, kakao och havregryn i all ära men man har ju i en del socker. Särskilt om man som jag gjorde hade en sötad yoghurt till i ett desperat försök att dölja grötens äcklighet.

Jag slängde hälften.

Pga det dåliga resultatet kommer jag inte att publicera receptet, men vill ni ändå tvunget pröva själva så finns det här.

« »

2 kommentarer till “Chokladgröt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *