Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Två nyheter från Marabou Premium

Kraft Foods / Marabou släppte nyligen dessa två nya smaker av Marabou Premium som verkar minst sagt… spejsade.

Kraft Foods skriver:

”Marabou Premium Lemon & Ginger är en kraftfull mörk choklad med frisk citron och en aning ingefära. Och för de chokladälskare som föredrar mjölkchoklad finns Figs & Almond, med smak från härliga fikon och finhackad mandel.”
Själv är jag mest nyfiken på Lemon & Ginger (särskilt efter att jag läst att Figs & Almond är mjölkchoklad, gillar inte riktigt Marabou Premiums mjölkchoklad), men jag ser fram emot att prova båda två. Tror att de ska finnas ute i butik men har tyvärr inte sett dem än! Men så fort jag får syn på dem skall de inhandlas, prövas och recenseras. Jag lovar!
« »

3 kommentarer till “Två nyheter från Marabou Premium

  1. Är inte så mycket för fikon men lemon&ginger lär ju vara kanon!

    Likaså med after-eight kakan ovan. Ska testa bara jag hittar dem. Men med alla chokladaffärer häromkring så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *