Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Non stop

Idag recenserar vi Marabou Non Stop! Non stop är alltså linser av mörk choklad överdragna med två lager socker – ett vitt, och ett färgat. Detta är Marabous klassiska mjölkchoklad men med bitar av non stop i!

Smak

Någon skrev: ”det smakar som man kan tänka sig”. Och det stämmer, tycker jag. Det smakar mjölkchoklad, med non stop. Det kan tyckas tveksamt om den platsar som choklad. Egentligen tycker jag nog inte det. Detta är godis, inte choklad. Den är mycket söt. Men egentligen rätt god. Om det är godis man är ute efter, alltså.

Konsistens

Ja, konsistensen är som möjlkchoklad… med non stop i… Nej men allvarligt. Marabous mjölkchoklad är ju ganska tjock och pga detta samt det faktum att det är mjölkchoklad så saknar den det där ”cracket” som gör mig så glad. Den blir dock crispig med non stop, det gillar vi!

Utseende

Ser ut som mjölkchoklad. Inte överdrivet frestande.

Inköpsställen

I princip alla affärer och kiosker.

Ca-pris

12-17 kr för 100g, 20-28 kr för 200g.

Betyg

2 av 5. Det är ju liksom gott, men ur chokladsynvinkel är det ren katastrof…

Prisvärdhet

2 av 5 här också.

marabou non stop

« »

5 kommentarer till “Marabou Non stop

  1. Har du provat marabous senaste påhitt? Marabou amigo. En blandning av choklad och snacks ;] Smakar så klart mjölkchoklad fast lite krispigare.. blir dock för sött för min smak även om majssnacksen iden ger lite sälta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *