Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladfestivalen på Nordiska Muséet

Idag var det sista dagen av tre för Chokladfestivalen på Nordiska Muséet i Stockholm och självfallet var Chokladbloggen där! Jag kommer inte tråka ut er med en långrandig rapport men jag kan ju förtälja att det fanns så mycket choklad att provsmaka att jag efter halva utställningen inte ville ha mer (!!!!), det fanns så mycket kunnigt branschfolk att diskutera med att jag kände mig överkörd (!!!!) och det fanns så mycket man kunde köpa hem att det var omöjligt att fatta ett rationellt beslut, jag körde på chansning (dessa produkter kommer med recension i separat inlägg vid ett senare tillfälle).

Lite ledsen är jag över att jag missade Kladdkake-SM som gick av stapeln igår lördag, men jag hade hur som helst det fantastiskt trevligt idag.

chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet
chokladfestivalen på nordiska muséet

En sån här bara måste jag skaffa hem:
chokladfestival på nordiska museet 10
« »

1 kommentar till “Chokladfestivalen på Nordiska Muséet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *