Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladspa

Någon som har vägarna förbi Vansbro närmsta tiden? Själv kommer jag antagligen passera Vansbro på väg till Fjällen i vinter men något längre stopp brukar det inte bli utöver vår stammisresturang. Hur som helst inser jag nu att energi måste läggas på att överala övriga i resesällskapet till ett längre stopp i Vansbro, detta sedan jag hörde talas om deras Chokladspa!

Det finns en mängd olika behandlingar, allt från chokladpeeling för ansiktet till Hot Chocolate dip för händerna och diverse kurbad och massager i choklad. Priserna är enligt min åsikt till och med rimliga, 275 kronor är ju mindre än en vanlig manikyr går på, åtminstone i Stockholm där jag huserar.

Vidare finns det en lägenhet vid namn P.A.U.S. med diverse apparatur så som vattensäng, massagebadkar och fotmassageapparatur som man hyra för ett par timmar eller över natten.

Vansbro nästa!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *