Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Amigo har spridit sig som en löpeld


Personligen
tycker jag det känns lite skumt med kombinationen mjölkhcoklad och salta majssnacks, men Marabous senaste påhitt Marabou Amigo har verkligen spridit sig som en löpeld. Googla "Marabou Amigo" och du skall återfinna hundratals och åter hundratals blogginlägg till dess favör.

Pinsamt nog hade jag helt dömt bort den, självklart har jag noterat den i affären men har den omnämnts här på bloggen kanske? Nej, just för att jag dömt ut den utan att ens smaka. Bad girl.

Trots hyllningarna är jag dock fortfarande skeptisk till kombinationen, men det finns ju faktiskt andra idag vedertagna kombinationer man först var lite skeptisk till… ta bara en mobiltelefon med kamera, vem höjde inte på ögonbrynen åt den?

Nej, det är nästan så att man skulle pallra sig ned till affären och köpa en Marabou Amigo en dag för att smaka för egen smaklök. Får se om sådant tillfälle infinns.

Vad tycker ni om Marabou Amigo?

« »

4 kommentarer till “Marabou Amigo har spridit sig som en löpeld

  1. jag tycker att den är jättegod! just kombinationen sött och salt är något jag är svag för. det kunde vara lite större snacksbitar, för jag gillar crunchet och när allt smälter i otakt… yummie 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *