Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Bröllopstårtor

Jag har ju skrivit om bröllopstårtor förut, men nej, det är inte aktuellt med bröllop för egen del. Jag skall inte gifta mig de närmaste åren men den dag jag gör det kan ni ge er fan på att jag ska ha en bröllopstårta i choklad.

Ann’s bakery i Dublin har t ex dessa:

Chocolate Dream heter den första, den andra heter Chocolate Heaven. Den andra ser lite skum ut (men choklad kan ju aldrig slå fel…) men den översta är ju helt underbar!

« »

3 kommentarer till “Bröllopstårtor

  1. Tack för tipset! Jag har definitivt funnit en blogg som tillgodoser en av mina största passioner 🙂 Lite farligt att kika in så här i tentatider dock då jag redan håller på att bli sockerförgiftad 😉

    Kram

  2. Åh, vad härligt och gott! Den översta tårtan ser verkligen underbar ut. Jag har också länge sagt att jag vill ha en bröllopstårta i choklad. Rättare sagt en i choklad- och hasselnötssmak. Mums! =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *