Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Intense Blueberry

När jag var liten var jag väldigt förtjust i en glass som hette Pralin från Hemglass – det var hallonglass med chokladöverdrag och strössel. Den här ger mig sweet revivals of my childhood, om man säger så, vilket dock är lite konstigt med tanke på att den ska smaka blåbär. Ganska mycket får jag känna efter innan jag inser att, jo, det är faktiskt blåbär den smakar.

Men det gör inte så mycket, för det är ruskigt gott ändå. Jag gillar denna – precis lagom smaksatt för att inte smaken ska ta över chokladen, chokladen är av hög kvalitet, som alltid hos Lindt (kunde dock gärna fått vara aningen mörkare,47% känns lite snålt). Dessutom finns det lite mandlar och blåbärshack som gör det aningen crispigt, just som jag vill ha det.

Lindt Excellence med apelsin har fått en värdig konkurrent hos mig och jag lär lida av svår beslutsångest nästa gång det är dags att köpa choklad… Kostar strax över 20 kr i din matbutik och är väl värd pengarna.

« »

2 kommentarer till “Lindt Intense Blueberry

  1. Det där är helt klart en av mina personliga favoriter. Ett litet minus för priset, fast å andra sidan håller den sig betydligt längre än en marabou 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *