Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Excellence Raspberry Intense

Jag gillade ju Marabou Premiums Dark Raspberry, och det här är alltså Lindts svar på denna. Och den är… okej. Inte så mycket mer. Man kan äta ett par bitar men sedan blir den för söt, vilket även var problemet med Marabou Premiums. Men jag tror faktiskt jag föredrar Marabou Premiums hallonchoklad. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, men kanske för att den är, eh, godare? 😛

« »

1 kommentar till “Lindt Excellence Raspberry Intense

 1. Hej.
  Vailet Eldmåne här. Jag äger och driver Aktiv Livsutveckling.

  Aktiv Livsutveckling är ett hälsoföretag i Gävle som funnits på marknaden sedan 2005 och arbetar över hela Sverige med helhetshälsa till enskilda klienter och företag. När det gäller att få balans i tillvaron är det ofta helhetshälsan som måste få en översyn och då synas stressnivåerna extra noga. Stresshantering erbjuds därför ofta och jag trodde väl aldrig jag skulle kunna erbjuda ett så njutningsfullt alternativ.

  När Xocai Hälsochoklad,en god mörk choklad läs mer på http://www.teamenergy.se, kommit till Sverige fanns det ingen tvekan att erbjuda klienterna denna Hälsochoklad, effekten är tydlig.
  Chokladen innehåller både serotonin och noradrenalin som enligt farmakologiska iakttagelser talar starkt för att de båda utövar antidepressiva effekter.
  Xocai är en kallpressad ekologisk fare trade mörk choklad med en helt ny unik patenterad framställningsteknik som gör att den bibehåller alla antioxidanter. De som äter chokladen hhävdar att de efter en tid mår mycket bättre. De sover mindre, är gladare, aktivare, går ner i vikt och reverserar åldrandet.

  Xocai Hälsochoklad innehåller inga skadliga fetter. raffinerat socker eller vax. Den är laktosfri, glutenfri och koffeinfri. Lågt GI och är diabetesvänlig. Chokladen innehåller dessutom acaibär och blåbär.

  Vill du så kan vi göra ett länkutbyte.
  http://www.teamenergy.se

  Mvh
  Vailet Eldmåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *