Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ballerina Choko

 

Nu har jag äntligen smakat! Redan i februari skrev jag ju om den senaste Ballerina-sorten, Ballerina Choko, men jag har tyvärr inte kommit mig för att smaka den förrän nu. Jag hade uppfattat att det skulle vara som vanliga ballerina, fast själva kexet var med chokladsmak, och det tyckte jag verkade värdelöst eftersom hårda kex med chokladsmak sällan smakar mycket. Men jag hade fel, för det är nämligen chokladkräm istället för nougatkräm som fyllning!

Åh, vad jag önskar jag prövat dessa tidigare – de är supergoda! Jag köpte dem för att ha något att äta medans jag pluggade och jag måste nog erkänna att det blev mer ätit än pluggat… De är så goda att jag inte kunde sluta äta förrän jag ätit så många att jag fått ont i magen, och till och med då var det svårt att hejda mig själv.

Massvis med tummar upp till Ballerina Choko! Bör numera ha en given plats på fikabordet. Eller frukostbordet, lunchbordet, eh… ja.

« »

1 kommentar till “Ballerina Choko

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *