Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Witor’s Pralina

Oooups. Jag hade ju lovat att recensera de här pralinerna som jag fyndade! Sen råkade det hända en liten olycka där jag råkade äta upp hela asken och sen råkade jag slänga den tomma asken för vad ska man väl med en tom ask till råkade jag tänka? Oooups.

Så det får bli en lite tråkigare recension utan dreggel-dreggel-bilder och sånt. Utan ögongodis. Tyvärr.

Så, tja, vad ska man säga. Det är ju inte direkt någon kvalitetschoklad det rör sig om, så om ni är sådana kan ni sluta läsa nu. Men uppenbarligen var den god, eftersom jag åt upp den så snabbt att jag inte ens hann recensera den. Det var ett mörkt chokladskal, med hasselnötskrämsfyllning och en hel nöt i mitten. Ganska söt, chokladen kanske inte smakade så mycket choklad som man kunde önska, men det slank ned. Dock mer godis än choklad.

Now you know.

Men hörrni ni bara måste besöka deras hemsida, om inte för annat så bara för att höra den klämkäcka signaturmelodin. 😛

« »

3 kommentarer till “Witor’s Pralina

  1. Jag älskar Witors choklad.
    Vi säljer Witors på mitt jobb och deras Noir mörkchoklad med karameliserade kakaobönor är sååååååå jävla goda 🙂
    Första gången jag tittar in här hos dig och jag känner med en gång att här kommer jag stanna 🙂
    Ha det så bra!
    /Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *