Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta Good-inköp

För ett tag sedan bloggade jag ju om att Cloetta lanserat en ny rättvisemärkt choklad vid namn Cloetta Good, och idag hade de kommit till min matbutik! 2 för 25:- var det så jag högg till på en Mjölkchoklad och en Cashew & Tranbär. Det ska bli spännande, fullständig recension kommer såklart! (Denna gång ska jag inte äta upp allt och slänga förpackningen innan jag hunnit blogga om det nej…)

« »

3 kommentarer till “Cloetta Good-inköp

  1. Jag väntar med spänning på din recension =)
    Jag misstänker dock att chokladerna innerhåller för mycket socker och fett och inte så mycket choklad. (detta pga priset och cloettas övriga chokladsorter…)

  2. Åh, de låter så himla goda Cloettas nya & det att de är rättvisemärkta drar ju även det en hel del kunder. Mmm vad sugen jag blir på choklad nu, skynda dej och skrivs en recension nu så jag får veta om det är den jag borde köpa idag 😉 !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *