Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta Good Mjölkchoklad

 

Sådär! Nu har jag provat den andra chokladen jag köpte, Cloetta Goods Mjölkchoklad. Jag gillade ju Cashew & Tranbär väldigt mycket, så jag såg fram emot detta.

Och boy den var god! Nu är det naturligtvis mjölkchoklad, men det är riktigt god mjölkchoklad! Mycket bättre än trams-Marabou, t ex. Det här är sjysst kvalitet på mjölkchoklad och det känns extra bra att den är Rättvisemärkt såklart.

Så ja, den här rekommenderas, och kommer säkerligen köpas igen! Jag är även sugen på att pröva de andra två sorterna, Hasselnöt samt Mintcrisp. Främst Hasselnöten, har inte varit så sugen på mintchoklad på sistone av någon konstig anledning.

Har du prövat någon av Cloetta Goods nya, vad tyckte du?


« »

4 kommentarer till “Cloetta Good Mjölkchoklad

 1. Jag testade cashew tranbär här om dagen och tyckte den var jättegod! dock lite dumt att (jag läste det på baksidan) att det bara var 27 % av ingredienserna som var rättvisemärkta, kändes lite lurigt..

 2. låter gott, men har inte provat än..har inte sett de i nån butik nära mig :/
  Får fortsätta leta vidare 😉

 3. Jag har testat alla!
  Tyckte bäst om den med cashewnötter och tranbär..
  Även den med mint var god, de var goda allihop men man får ju sina favoriter..

  Min man vann dessa i en matblogg med utlottningar.

  Trevlig fortsättning på påsken önskar jag Maggan från Öland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *