Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Årets Bak- och Dessertmästare

Den 28 februari gick startskottet för Årets Bak- och Dessertmästare, en tävling som arrangeras av Ögon (Fazers varumärke för bak- och dessertprodukter). Anmäler sig gör man på hemsidan www.bakochdessert.se med ett hemkomponerat recept, och under 15 veckor kommer juryn, bland annat bestående av Mia Öhrn, Magnus Johansson och Josefin Craaford, att utse veckovinnare som går vidare. Bland dessa röstar svenska folket fram fem tävlande som kvalificerar sig till en finalplats, där finalen, med chokladtema,  går av stapeln på Chokladfestivalen på Nordiska muséet i oktober!Jag var på Chokladfestivalen i höstas (2010) och spanade lite!

Här är lite inspirationsbilder:

Vad väntar du på?

« »

1 kommentar till “Årets Bak- och Dessertmästare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *