Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladöverdragna Oreos

Har ni smakat dessa? Vet ni hur sjukt sjukt gott det är? Mor köpte de igår på någon VI tror jag, ganska dyrt, men oj så gott. Det är liksom vanliga oreos doppade i mjölkchoklad. Skulle nog kunna säga att de är goda än Ballerina Kladdkaka faktiskt.
Smaka!
« »

5 kommentarer till “Chokladöverdragna Oreos

 1. Hej!
  Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se
  Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett tv-program? Är du släkt med en jätte stor kändis? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.
  Trevlig dag!
  Mvh

 2. Dessa smakade jag sommaren 2008 när jag var på Island, de fanns också doppade i vit choklad för den som är en riktig sucker för socker. Lite för sött för min smak men definitivt värt att nämna för någon som driver en choklad-blogg =)

 3. O M G , älskar din blogg! Är nämnligen besatt av choklad, äter det till frukost, mellanmål, lunch, middag och kvällsnamnam! Hela min familj är besatt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *