Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Almondy Tobleronetårta

Tycker om Almondy, faktiskt. Deras Daimtårta exempelvis. Nu finns det iallafall en mandeltårta toppad med bitar av toblerone, samt chokladkräm och mjölkchokladmousse i mitten. Det mesta med toblerone brukar vara ganska gott, så jag kanske köper med mig nästan gång jag och kollegan har middagsdate.

Vilken är er favorit hos Almondy?
« »

17 kommentarer till “Almondy Tobleronetårta

  1. gud vilken underbar blogg har tittat på många inlägg från 2011 och så!!! mmm ser riktigt gott ut den där tobleronetårtan.

  2. "Det är inte våld så länge man inte slår" var ord jag ofta fick höra. I efterhand har jag fått lära mig att det kan visst vara våld. Vill du veta? Följ med på "min resa" om du vill veta mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *