Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Vinn en 1 kg påskhare från Lindt!

Nu drar vi igång den första av årets två påsktävlingar (Ja ni hörde rätt! Världens bästa blogg?)! Den är i samarbete med Lindt och priset är en 1 kg påskhare. Det är ganska mycket choklad, liksom.

Tävlingen är en fototävling och går ut på att skapa den häftigaste bilden på tema påsk + choklad. Låt kreativiteten flöda – det kan vara allt ifrån ett klassiskt fotografi till en illustration enbart gjord i Paint om du har sådana skills. ”Häftigt” kan tolkas som estetiskt snyggt, eller ett starkt budskap, eller något som kan väcka känslor. Det är väldigt fritt!

De tre bästa bidragen kommer att publiceras på bloggen med länkning, och det bästa bidraget vinner en 1 kg chokladhare! Hur bra är inte detta?


Tävlingsregler:

1. Sätt ihop ditt bidrag enligt ovan beskrivning.

2. Posta detta i ett inlägg på din blogg där du länkar till denna tävling.

3. Kommentera detta inlägg med en länk till ditt tävlingsbidrag. Glöm inte att lämna din mailadress så att vi kan kontakta dig om du vinner!

4. Deadline är Söndag 24/4 (Påskdagen) klockan 18.00. Du har alltså nästan hela påskhelgen på dig att sätta ihop ett nice bidrag!

5. Jag (C) och bloggkollegan (E) är enväldiga domare.


Vad väntar ni på?


Ps. Stay tuned, imorgon startar vi den andra tävlingen!

 

Tävlingen avslutad!

« »

14 kommentarer till “Vinn en 1 kg påskhare från Lindt!

  1. Hej!
    Rolig tävling! tänkte kolla om det finns något maximum antal bidrag som man får ha med? om jag t.ex har två bilder jag är riktigt nöjd med, får båda två vara med i tävlingen då?

    Tacksam för svar!

  2. @amanda: Det går bra att skicka in flera bidrag! Men tänk på att vinnaren inte lottas fram utan utses av jury (vi två här på bloggen) så det är nog strategiskt bättre med kvalitet än kvantitet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *