Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Påskgodis från Lindt!

 

En liten påskhare (den ni kan vinna här är mycket större!), någon slags chokladöverdragna ägg med varierande fyllning, och chokladdragerade mandlar som jag tror är samma som jag recenserade förra året men jag är inte riktigt säker.

 

Dessa tänker jag ta med mig på familjens påskmiddagar (fredag, lördag, söndag, sannolikt) i helgen. Hur firar ni påsk? Och framförallt, vad äter ni för påskgodis?

 

Ps. Glöm inte tävla om en 1 kg påskhare från Lindt och chokladägg från Anton Berg!

« »

7 kommentarer till “Påskgodis från Lindt!

 1. Påskgodis från Lindt är aldrig helt fel !

  Dessutom så ser det lite roligare ut med speciellt påskgodis som påskharar och ägg med vackert papper runt om. Eller åtminstone vackra förpackningar i vårens och påskens härliga färger.

  Mitt Påskägg måste självklart innehålla så mycket choklad som möjligt… hi hi !

  Ha en mysig Påsk !

  Kram Kram

 2. härlig blogg med mitt favorit ämne! Jag föredrar choklad utan tvekan! Men imorse när jag öppnade mitt påskägg låg där en tandborste…
  Glad Påsk! 🙂

 3. Hej.. Vill skriva att jag tycker att du har en fin blogg och inspirerande på många sätt.. Schysst design oxå.. Är ensamstående pappa till två grabbar.. Har själv precis börjat blogga som pappabloggare.. Skriver en hel del om inredning oxå då jag har en egen stil jag döpt till American Home Style.. Hur kul som helst.. Kram Gabriel..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *