Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

And we’re back!

Jag och kollegan råkade ta lite semester nu såhär under sommaren, därav den vaga uppdateringen. Men nu kör vi igång med ny energi.

Vad vill ni läsa mer om, tipsa oss gärna!
Medan ni funderar, tänkte jag tipsa om Chokladfabrikens sommartårta som man kan köpa nu. Det är en vit chokladmoussetårta med jordgubbskompott på sockerkaksbotten. Har inte smakat den, men tänkte mig som ett bra dessertval nu i sommartider. Dessutom talar erfarenheten för att den lär vara riktigt riktigt god också :D.
« »

3 kommentarer till “And we’re back!

  1. Hej!!:D äntligen.;) saknat denna blogg haha. Vore kul om ni tipsade om masa olika nyheter när det gäller choklad som kommer ut i butikerna, och gärna olika glass sorter, väldigt gärna från t.e.x ben & jerry bar eller carte do'r eller what so ever!:D KRam

    (jag kan tipsa om en choklad jag köpt på en teaffär här i stan, 70% , med kakaokräm i och krossade kakaobönor = chokladdröm)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *