Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lycka!

När jag var på Daglivs i Stockholm såg jag att de hade min älskade Ekorrens Ekologiska Kexchoklad för 2 kr styck!!!! Det är en bråkdel av vad de kostar egentligen!

Problemet var att de låg bredvid rulltrappan, så jag hann inte roffa åt mig mer än 5 stycken eftersom rulltrappan åkte. Fatta frustrationen!

Kexchoklad, lax och bröd – hela kostcirkeln!
« »

3 kommentarer till “Lycka!

  1. Malin – Haha ja precis! Var tyvärr precis i rusningstid så var galet mycket folk och jag var trött. Men 5 st är inte heller illa pinkat, och kanske att de finns kvar nästa gång också. Precis, Daglivs vid Västermalmsgallerian. De har alltid något sjysst extrapris på någon god choklad, jag älskar den butiken! 😀

  2. Hehe, hade precis samma upplevelse där (bor vid Fridhemsplan så det är 'min' affär). Mtp hur många kexchoklad som fanns kvar igår så tror jag inte du kommer ha några problem att bygga upp ett lager 🙂 Tyckte dock inte de slog Cloettas, men jag är lite av en traditionalist.. Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *