Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta: Center Kokos

Cloetta har lanserat ett försök att hålla kvar det sista av sommaren – en centerrulle med kokosflingor och mjuk toffee. Marabou hade ju en för något år sen, som jag tycker var ganska god faktiskt, dock utan toffee. Så kanske smakar på denna med.

Enligt Cloetta ska den finnas i butik från vecka 36, alltså nästa måndag!

bilder från Cloetta

« »

4 kommentarer till “Cloetta: Center Kokos

  1. Igen, denna MÅSTE provas! Ville bara säga att jag skrev om denna på min blogg idag och snodde en av bilderna (som du också snott ser jag ^^) av dig. Jag länkade såklart till din mästerliga blogg, men du får säga till om det inte är okej för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *