Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladsorbet hos StikkiNikki

Jag har hört rykten om att man kan finna massa god glass, däribland chokladsorbet, som inte ser helt fel ut om jag skall vara ärlig. Det är en tjej från Texas som äger stället – StikkiNikki Gelato, som ligger på Götgatan 46 på Södermalm i Stockholm. Hon gör glass fri från allt kemiskt tjafs, och enligt hennes facebooksida är den mäkta populär!

Har någon av er varit på stället och smakat, vad tyckte ni?

« »

3 kommentarer till “Chokladsorbet hos StikkiNikki

  1. Stikki Nikkis glass är den godaste i Stockholm – det vill jag lova utan att ens tveka, och tro mig, jag har testat sinnessjukt mycket glass här i stan, Just chokladsorbét har jag inte testat hos dem – deras utbud av smaker varierar från dag till dag.

  2. Jag har smakat chokladsorbeten och den slog i princip allt! Farligt god men tyvärr har jag bara sett att de haft den en gång =(
    Jag har även provat deras varma choklad. Den kan jag rekommendera STARKT! De gör den på vispgrädde och mörk choklad och den smakar verkligen som man tänker sig att varm choklad SKA smaka. Prova den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *