Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Premium French Nougat


bild

Var i affären häromdagen och skulle köpa svullemat, då det var en sådan dag, som krävde det, och såg denna. Köpte den inte dumt nog, fast jag är väldigt förtjust i fransk nougat. Det finns ju dessutom fransk nougat doppad i choklad, som är jättegod. Denna ska enligt Marabou innehålla honung, rostade mandlar och fransk nougat.
Ska införskaffa snarast och återkomma. Tror priset låg på cirkus 30 kronor någonstans.

Något ni tänker smaka?

« »

12 kommentarer till “Marabou Premium French Nougat

  1. Kika gärna in och rösta i undersökningen som jag har för att ta reda på hur folk upplever sina kroppar och hur de tror andra uppfattar en själv =)

    Mvh Bodypalace – en blogg där ALLA är fina, vackra och unika =)

  2. Jag köpte den förra veckan och jag måste säga att den var ÖVER ALL förväntan!!! Inte sötsliskig billig smak, utan riktigt fin balans mellan mörk choklad, mjuk fransk nougat och hackade nötbitar i som sig bör. Den här har direkt klättrat upp på min top 5 lista över favoritchokladkakor!! Som en pralin-godbit till kvällsteet eller eftermiddagskaffet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *