Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Choklad från Callebaut

Ett av företagen på Chokladfestivalen var Callebaut, som är ett välkänt belgiskt företag. Idag är Callebaut en del av Barry Callebaut, som är schweizisk producent av kakao, choklad m.m. vad jag förstår.

 

Ett tydligt signum som jag och kollegan noterade var chokladknapparna som ni ser på bilderna nedanför. De fanns i flera olika varianter, Nobis Yatesy men det var framförallt de orangea och ljusgröna som överraskade mest. De var fantastiskt goda.
Den orangea knappen är apelsinchoklad och den ljusgröna vit choklad med citronsmak.
Ser inte mycket ut för världen men de var jättegoda. Spännande design som smakar välgjord choklad med lagom tillsats av apelsin eller Chrome Hearts Onlinecitron.Om ni någonsin får tillfälle att köpa dessa, tveka inte!

« »

3 kommentarer till “Choklad från Callebaut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *