Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladbars från Galler

Söta bars??

Gallers produkter tillverkas uteslutande av naturliga ingredienser utan tillsatser av konserveringsmedel- eller färgämnen. Företaget startades av Pierre och Jean Galler 1976 och har kommit att bli mycket populära bland Belgisk choklad. Efterhand har man utvecklat mer än 24 olika smaker! De är även hovleverantörer till det Belgiska Kungahuset.

 

Jag fick tillfälle att smaka en bar med hallonfyllning, tror det är den rosa på bilden. På tal om hallon i choklad och så. Denna var kanske mindre lyckad. Den var alldeles för rinnig och sötsliskig. Tråkigt på så fina förpackningar.

 

Kanske att de andra smakerna är något roligare, någon av er därute som smakade???

« »

3 kommentarer till “Chokladbars från Galler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *