Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ekologisk, sockerfri, laktosfri

Ja ni såg rätt. Vi hittade choklad som var sådär bra ekologisk och även sockerfri. Jag är egentligen skeptisk till allt som är sockerfritt och ska verka bra. Det är oftast jätteäckligt, och då kan man tycka att ska man äta choklad så borde den var god och ordentligt chokladig. Annars kan man lika gärna låta bli.

Vi smakade en som var ekologisk och ”sockerfri”, vilket egentligen inte innehöll vanligt socker, däremot sötningsmedel. Det smakade okej. Kan säkert ha det i någon kaka.

Så egentligen inget revolutionerande.

Vad tycker ni om sockerfri choklad, har ni smakat?

« »

2 kommentarer till “Ekologisk, sockerfri, laktosfri

  1. Jag tycker att Cloettas sockerfria chokladkakor är väldigt goda, både mjölkchokladen och den mörka chokladen. De är dock aningen för söta för min smak ibland, men när jag är riktigt sötsugen brukar de passa mig utmärkt. Det beror lite på vad jag är sugen på. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *