Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta Tarragona Mandelkrokant

Cloetta har en nyhet i familjen – mjölkchoklad med mandelkrokant. Jag har inte smakat någon av de andra Tarragona-chokladerna, mest för att jag tycker den ser lite tråkig och intetsägande ut. Men någon av er andra kanske blir glad för denna nyhet?

Har ni smakat Tarragona?

« »

7 kommentarer till “Cloetta Tarragona Mandelkrokant

  1. Jag har smakat en i Tarragona serien, kommer dock inte ihåg vilken. Men den var ingen smaksensation om jag minns rätt, för jag har ju inte köpt den igen. Men denna är jag sugen på att testa då den har fått mycket bra omdömen..

  2. Jag har smakat en i Tarragona serien, kommer dock inte ihåg vilken. Men den var ingen smaksensation om jag minns rätt, för jag har ju inte köpt den igen. Men denna är jag sugen på att testa då den har fått mycket bra omdömen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *