Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Häägen Dasz Cookies & Cream

 

Vad har vi för tanke om denna då? Mor min gick bananas någon gång under julhelgen och köpte hem massa häägen dasz. Intressant timing. Iallafall.

Jag tror man skulle kunna jämföra denna med Ben & Jerrys superhypade cookie dough. Eller? Det är iförsej ingen kakdeg riktigt egentligen, men tanken är väl lika. Jag var inte så fascinerad. Glass, lite oreos. Inte spännande.

Någon som smakat och tycker annorlunda?

« »

4 kommentarer till “Häägen Dasz Cookies & Cream

  1. Enligt mig kan Häägen-Dasz inte mäta sig med någon av Ben&Jerry smakerna och när man får dom till ungefär samma pris är det alltid Ben&Jerry som gäller. Kanske har Häägen-Dasz lite vuxnare glass och inte samma munchies-feeling?

  2. Håller med om tamheten i denna glass, även om vaniljglassen är väldigt god. Men man köper ju dessa ’dyrgripar’ med en helupplevelse i åtanke, ska man behöva piffa upp med chokladsås och dylikt kan man ju likaväl hålla sig till GB:s rektangulära skapelser (som faktiskt inte är fy skam).

    Versionen med choklad, praliner och kolasås däremot…

  3. åååh, men jag ÄLSKAR cookies and creamsmaken! Jag har nog inte provat just denna, men jag tror på den också! Det är ju inte riktigt som cookie dough, mer soom vaniljglass med nersmulade kakor i. Alltså färdiggräddade sådana. YUM! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *