Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Premium Oraia

En fortsättning på det här med tentagodis. Jag har megatenta nu i helgen, och har samtidigt lyckats bli megasjuk med halsont och  dylikt. Har alltså en dag på mig att bli frisk och lösningen heter oftast choklad i mängder + te.
Hittade nedanstående hemma, oklart varför jag inte smakat den förut. Det är iallafall chokladpraliner med hasselnötsnougat, doppade i mjölkchoklad och hasselnötter.  En box innehåller 16 praliner, om jag inte har fel. Tar slut mycket snabbt.

Bra grejer det här. Väldigt, väldigt goda. Dock blir det väldigt mycket papper, och jag skulle nog inte ta med de till tentan, men sitter man hemma, så fungerar det helt okej.  Funderar på om man skulle ha dessa som en hel chokladkaka istället. Kanske vore något.

Vad tycker ni som provat?

« »

1 kommentar till “Marabou Premium Oraia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *