Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladbarer, en ny trend?

SvD skrev för någon vecka sedan om att tesalonger och kaffehak nu får ge rum för chokladbarer; där choklad i alla möjliga former finns att avnjuta. Chokladbarerna drivs bland annat av Lindt som använder dem till att etablera sig på nya marknader.

I chokladbarerna finns även event såsom chokladprovningar och demonstrationer.

SvD beskriver detta som ett nytt fenomen men jag vet inte vad som skiljer dessa chokladbarer som SvD talar om från exempelvis Chokladfabriken? Och Chokladfabriken har faktiskt funnits sedan 1997.

I vilket fall så tycker självklart vi på Chokladbloggen att det är superkul att choklad får mer uppmärksamhet och att chokladbarerna når även ”den stora massan” och inte bara de chokladintresserade. Låt oss hoppas att utvecklingen fortsätter på detta sätt!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *