Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ben & Jerry’s Coconutterly Fair

Nu har jag äntligen testat den 1 år gamla Ben & Jerry’s-smaken som vi skrev om när den kom ut, coconutterly fair. Jag är ju en sucker för kombinationen kokos och choklad, så var riktigt nyfiken!

So, what can I say? Jag blev inte besviken! Den här är asgod (när har B&J inte varit asgod, i och för sig…). Krämig chokladglass med kokos-caramel-swirl som ger en diskret kokosnötsmak, och det bästa – kokosflingor-caramel-crunch som smakar ungefär som små bitar av kokostopp.

Dock verkar det som att många andra tycker att den inte smakar nog kokos. Som jag skrev så är smaken ganska diskret (men finns där!), dock hade även jag velat ha lite mer av det chokladdoppade kokos-caramel-crunchet. För att vara Ben & Jerry’s kändes den inte lika mycket extra-allt som vanligt. Men gott var det!

Ett extra plus är att glassen är rättvisemärkt (läs mer om rättvisemärkning här), men sen läste jag här att endast 50% av kokosen är rättvisemärkt? Lite falsk marknadsföring tycker jag…

« »

2 kommentarer till “Ben & Jerry’s Coconutterly Fair

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *