Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Alla hjärtans dag

Hoppas alla ni fina läsare har en fin Alla hjärtans dag! Jag tänker inte skriva något klyschigt om att älska din nästa utan skulle vilja slå ett slag för Alla hjärtans dag som en dag att fira kärleken till chokladen genom att bjuda på lite annat som enligt mig osar kärlek – chokladbakverk!

Chocolate Caramel Cheescake hos Call me Cupcake. JAG DÖR! GAH! Sjukt fin blogg för övrigt 🙂

Lindt Lindor kulor i superfin hjärteask, här på bloggen för två år sedan.

Fyll gärna på med mer inspo i kommentarsfältet!

Ps. Läste i Metro att choklad absolut inte är nog till Alla hjärtans dag – jag säger som Aussie gör för sina hårprodukter (fast med hair istället dårå…) såhär: there’s more to life than chocolate but it’s a good way to start!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *