Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta chokladkexchoklad: recension

Jag var på bio förra helgen och på Sergel på Hötorget av alla ställen kunde man köpa dessa omtalade chokladkakor. Jag och en i vårt sällskap bestämde oss för att ta varsin, hon tyckte den röda förpackningen var finare, medan jag tycker att kexchokladchoklad inte går att uttala.

Här har Cloetta jobbat fint. Det luktar kexchoklad, det smakar kexchoklad, men det är marabou chokladkaka med krisp i. Sjukt gott och fantastiskt förvirrande. Man tror inte att kexchoklad kan bli godare, men det har just blivit det.

Enda nackdelen är att den tar slut så snabbt, liksom kexchokladen. Gör STÖRRE förpackningar, Cloetta!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *