Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Fettisdagen

Så var den äntligen här, dagen som alla vi gottegrisar väntat på – fettisdagen. I sann chokladanda firade jag och Elena detta med en chokladsemla på Chokladfabriken! (Egentligen igår… så lite fusk :P)

Det finns ju en del olika varianter på chokladsemlor med olika fyllning, bulle med eller utan kakao, etc, men Chokladfabrikens variant är som en vanlig semla men med chokladgrädde. Jag måste säga att jag var lite skeptisk innan. För det första; semla med choklad, är det verkligen en lyckad kombo? För det andra – varför är grädden så ljus? Kommer detta verkligen smaka choklad?

Svaren är ja på båda frågorna! Detta var en succé. Särskilt imponerade blev vi av gräddens  oväntat klara chokladsmak. Gillar du semlor och choklad så rekommenderas denna!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *