Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Stycksaker från Cloetta

Ni vet Crunchy Pops? Som smakade som crisp i choklad med lite salt? Eller nåt. Det är tydligen något yoghurtbaserat i också. Den kommer iallafall i styckform nu, likaså klassikern Sport Lunch, som helt enkelt är våffla i choklad.

Personligen älskar jag allt som kombinerar våfflor och choklad, dock är jag inte redo att överge Kexchokladen än…

Någon som smakat?

 

« »

3 kommentarer till “Stycksaker från Cloetta

  1. Jag har smakat Sport Lunch Power Break. Vanliga Sport Lunch är en av mina favoriter när det gäller chokladstycksaker. Jag finner den supergod. 😀 Denna version gillade jag dock ej särskilt mycket. Den gick ner (likt nästan all choklad gör för min del, he he), men jag kommer ej att köpa den igen. Jag tycker att den smakade som en märklig och onödig kombination av de tre Cloetta-chokladsortena Sport Lunch, Tarragona Hasselnöt samt Plopp… 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *