Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Häagen-Dazs Cookies & Cream update

Så nu har jag smaskat i mig en massa Häagen-Dazs Cookies & Cream och hade tänkt att göra en recension, men så såg jag att Elena redan gjort en. Ganska nyligen dessutom. Men hur som helst, eftersom jag inte riktigt håller med henne så… gör jag en egen!

Det här är alltså gräddglass med Oreo-bitar i, typ Bitarna är ganska små. Gräddglassen är SÅ god, otroligt krämig, smakar verkligen vanilj, smälter i munnen, herregud. Bitarna är goda de också. I jämförelse med B&J där konceptet är typ ”för mycket av det goda är lagom” så framstår den här mycket mer… medelmåttig. Många verkar tycka den är lite tråkig. Men jag tycker att vi måsste uppskatta det lilla. Gräddglassen alltså. Gud.

Ps. Sedan är chokladsmaken väl i princip obefintlig… tyvärr.

Ps2. Jäddra glassblogg vi har blivit…

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *