Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Häagen Dazs Secret Sensation

Häagen-Dazs (på tal om glass och stavning…) lanserar lite nyheter såhär inför sommaren. Desserterna chokladfondant och Créme Brulée görs om till glass, med en flytande kärna av choklad och karamell.

Créme Brulee-glassen innehåller krispiga karamellbitar och flytande kolasås. Men eftersom jag varken gillar creme brulee eller dess kombination med kolasås var det ingen hit. För söt och sliskig.

Chocolate fondant är nästan en chocolate fudge brownie, signerat Häagen Dazs. Chokladglass med mjuka browniebitar och kärna av chokladsås. Bra glass. Rikligt med chokladsås, känner dock inte så mycket browniebitar.

Från Häagen Dasz:

Den flytande kärnan i glassdesserterna är en riktig innovation från Häagen-Dazs™. Chokladsåsen respektive karamellsåsen hamnar i glassen tack vare en patenterad och hemlig teknologi, som gör att de håller sig flytande även i fruset tillstånd.

– Med Secret Sensations™ introducerar vi ett nytt sätt att njuta av glass. 

Precis som Häagen-Dazs™ övriga sortiment innehåller Secret Sensations™ enbart de finaste ingredienserna, utan onödiga tillsatser. Dessutom innehållerSecret Sensations™, precis som samtliga produkter i Häagen-Dazs™ sortiment, minimalt med invispad luft. För den bästa smakupplevelsen bör därför Secret Sensations™ stå i rumstemperatur i 5-10 minuter innan den avnjuts.

« »

1 kommentar till “Häagen Dazs Secret Sensation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *