Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Theodent Chokladtandkräm

Vi har ju skrivit ett par gånger om skönhetsprodukter med choklad, bland annat The Body Shops nya chokladserie. Jag är personligen inte så mycket för sådant, jag tycker liksom att choklad har ett syfte och det är att ätas. Men jag kan ändå förstå att någon skulle vilja smörja in sig med chokladlotion.

Men vad sägs om chokladtandkräm? 😛

Låt mig presentera Theodent, en tandkräm gjord på kakaobönor. Tydligen ska kakao vara bättre än fluor på att bygga upp emalj!

Dock luktar/smakar inte tandkrämen choklad… men det kanske är lika bra 😛

Vad tror ni, skulle ni vilja köpa denna? (Den kostar $9.99 för den ”vanliga” eller $99.99 för en ”extra stark”… helt sjukt!)

Källa: Inc.Com

« »

4 kommentarer till “Theodent Chokladtandkräm

  1. Vet någon om chokladtandkrämen säljs i Sverige någonstans? Vill gärna ha den till både mig och sonen men har inte sett den ute i handeln här än så länge, Läste lite info om den och kakao som den innehåller och visste att rå kakao är bra för tänderna sedan tidigare:

    Theodent toothpaste is commonly described as containing ”something in chocolate that’s good for your teeth.” More accurately put, a compound that exists naturally in the cacao pod (pictured below), the source of chocolate, builds new enamel in sheeting layers on the surface of teeth. Tell us how Theodent has affected your teeth. Happy brushing!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *