Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det Ă€r viktigare

Magnum Infinity Chocolate

Sjukt stor bild, haha 😛 Men det ser sĂ„ smarrigt ut… slurp

I samband med en ytterst solig dag nyligen sÄ tog jag chansen att pröva den nya Magnum Infinity Chocolate. GB beskriver den sjÀlva sÄ hÀr:

”En blivande favorit bland de som Ă€lskar mörk choklad! Utsökt chokladglass med kakaosĂ„s tĂ€cks av mörk och intensiv choklad med krossade kakaobönor. Kakaon i glassen Ă€r certifierad av Rainforest Alliance.”

Blivande favorit, check 🙂 I vanlig ordning Ă€r den nĂ„got mindre Ă€n de vanliga Magnum, men den Ă€r vĂ€ldigt mĂ€ktig sĂ„ det stör mig förvĂ„nansvĂ€rt nog inte.

God chokladglass, check, krĂ€mig och grejer, gillar’t! ChokladsĂ„sen förstĂ„r jag mig inte pĂ„, jag mĂ€rker inte alls av den. Det Ă€r mer som chokladrippel. Vilket i och för sig nog Ă€r bra av praktiska skĂ€l, vi vet ju t ex hur jĂ€kla kladdig man brukade bli av att Ă€ta Magnum Double Chocolate dĂ€r det var mer rikligt med sĂ„s. SĂ„ chokladrippel Ă€r nog bĂ€st, men kalla det inte för chokladsĂ„s, GB!

Glassen Àr som sagt tÀckt med mörk choklad med krossade kakaobönor, sk cocoa nibs. Och som vi alla vet sÄ Àr jag ju typ besatt av allt med cocoa nibs. SÄ den hÀr gÄr hem hos mig! Me likey!

Rekommenderas!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *