Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cornetto Enigma Cookie

Bilderna på GB:s hemsida finns som vanligt i sjukt stor upplösning! Jag tycker det är najs… fast kanske lite jobbigt att man behöver scrolla så mycket för att läsa vad vi faktiskt skrev om glassen? 😛

Häromdagen prövade jag ytterligare en av GB:s nyheter (Elena skrev lite mer om deras nyheter här) – Cornetto Enigma Cookie. Jag har varit sugen på den ända sedan jag hörde talas om den eftersom jag är ett stort fan av B&J Cookie Dough.
Cisco 350-080 exam dumps

GB beskriver glassen såhär:

Upptäck Cornetto Enigma Cookies oemotståndligt mjuka insida! Glass med kaksmak som låter chokladsås och kakbitar blandas till en alldeles speciell smakkombination. Den goda våfflan toppas med choklad och chokladtäckta kakbitar.

Så… min upplevelse av glassen? Den är täckt av massa gottigt chokladigt junk. (Jag har dock fobi för att bita i glass så har jättesvårt att äta strutglass, haha…). Sedan var i princip allt ovanför struten den här sk ”kakglassen”. Glass med kaksmak. Jag förstår inte. Det är typ en beige glass som smakar ingenting, mjöl möjligtvis. Ingen hit.

Sen kommer man ned till en sträng med chokladsås. Visst, gott, lite kladdigt kanske. Men var är kakbitarna? Kakbitarna som typ var den största anledningen att jag ens köpte glassen? De syns inte till. Efter ett tag hittar jag dock lite crisp, som jag tror är kakbitarna. De är ca 1 mm i diameter och bruna och smakar ingenting (eftersom de är så mikroskopiska).

Nej, det här var ingen hit, vilket är tråkigt, för jag tycker att tanken hade potential. Skulle nog inte rekommendera den till någon. Satsa på Magnum Infinity Chocolate som jag skrev igår om istället, den var typ bäst i år.

Ps. Sorry för att jag bara skriver om glass nu igen 😛 Men ni verkar gilla produktrecensioner och alla behöver väl skaffa sig koll på vilken glass man bör satsa på i sommar så jag hoppas ni står ut med mig 🙂

« »

1 kommentar till “Cornetto Enigma Cookie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *