Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Nyheter från Lindt!

Lindt har kommit med lite nyheter, som verkar jättespännande, och som jag och kollegan skall smaka på så snart hon ämnar att återvända från kontinenten.

Det är två Excellencevarianter: Strawberry Intense och Coconut Intense. Den tredje är nog den jag tycker är mest spännande, det är nämligen Creation Meringue: mörk choklad fylld med vit tryffel och krispiga bitar av maräng.

Vilken är ni mest sugna på?

« »

3 kommentarer till “Nyheter från Lindt!

  1. Eftersom att jag är svag för kokos och choklad i kombo så är jag mest sugen på att testa just den i mitten;) Men den med maräng verkar också riktigt god, bara den inte blir allt för söt, fast å andra sidan, det är Lindt vi pratar om!;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *