Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Creamy Cow

Nyss hemkommen från en vecka i Nice, där det fanns mycket smaskigt att smaska på… Vår favorit blev dock ett Yoghurtglass-ställe vid namn Creamy Cow, där man fick blanda smakerna som man själv ville och sedan gå loss på topping-buffén. Sedan vägdes glassen och så betalade man helt enkelt så mycket som man plockat! Det fanns tyvärr ingen chokladglass (det hade varit spännande att testa, tror aldrig jag sett yoghurtglass med chokladsmak nämligen), men man kunde välja vaniljglass och hallonglass och toppa det med massvis med hackad mörk choklad, hackade oreos och hackad vid choklad… slurp!

« »

2 kommentarer till “Creamy Cow

  1. Jag åt med chokladsmak i London, det var ingen höjdare. Annars finns det i gallerian med choklad, den är sötad så det smakar typ som vanlig mjukglass med chokladsmaka, rekommenderar verkligen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *