Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Observationer på Chokladgästabudet

Igår var vi som sagt på Chokladgästabudet! Det var en supertrevlig eftermiddag och speciellt roligt var det att det var många nya utställare som man inte sett tidigare på t ex Chokladfestivalen på Nordiska muséet.
Vi träffade även på några som vi har haft viss kontakt med genom bloggrelaterade aktiviteter och det var såklart himla kul!

Genom alla 25 utställare tyckte vi dock att vi kunde genomskölja ett par ”trender”. Generellt sett var det mycket ”konstiga” smaker, ni vet otippade saker (mer om specifika sådana senare), mycket olika spritsorter (likörkonfekt har väl varit poppis ett tag men inte i finare praliner) med mera. Särskilt så såg vi flertalet praliner med Baileys och mycket Lakrits. Ingen av oss är egentligen ett stort fan av lakrits så det är kanske inget vi flyger i höjden för, men Baileys är ju himla gott!

Nedan följer ett litet bildregn, och de närmsta dagarna lär ni få höra mer om de utställare och den choklad vi träffade på!

« »

1 kommentar till “Observationer på Chokladgästabudet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *