Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Premium Biscotti

Så här skriver Marabou själva om Marabou Premium Biscotti:

”Den svenska kaffekulturen har på senare år influerats starkt av den italienska och med detta har biscotti blivit ett populärt tilltugg – så omtyckt att Marabou Premium nu introducerar en mörk, lite tjockare, choklad fylld med bitar av biscotti.

Marabou Premium Biscotti har en härligt balanserad smak med en bittersöt avslutning. Karaktären domineras av biscottin som ger ett fruktigt avslut med tydlig mandelkaraktär. Lång och sammetslen eftersmak. Passar perfekt till en liten espresso eller till en kopp smakrikt Earl Grey.”

Vad tyckte vi på Chokladbloggen då?

Christinas kommentar:

Den här hade jag riktigt höga förväntningar på. Blev dock riktigt besviken, jag gillar inte alls biscottismaken. Det smakar väldigt starkt av marsipan, vilket väl i och för sig inte är så konstigt eftersom marsipan mest består av mandel och socker, men det hade jag inte alls räknat med. Marsipan går tyvärr inte hem hos mig så detta var ingen höjdare. Tummen upp för konsistensen dock, me like the crunch!

Elenas kommentar:

Jag håller med kollegan på ovanstående punkter. Marsipan?? Jag trodde det skulle vara crisp och choklad liksom, förstår inte riktigt var den kom ifrån. Men men. Ni som tycker om marsipan kanske har en annan åsikt?

« »

2 kommentarer till “Marabou Premium Biscotti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *