Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Sara Louises Choklad

Säg hej till en sjukt talangfull tjej, som är 20 år gammal och tillverkar egna praliner. Hennes stora hit var ljus getmessmörpralin med honung, kola och havssalt. Det var nog den första chokladen jag smakat på där mängden havssalt är lagom. Annars har jag alltid tyckt att salt och choklad är idioti. Denna smakade iallafall krämig kola, lite plopp faktiskt.

Kollegan smakade mandelpralinen och blev begeistrad, jag provade hjortron-konjak och var rätt nöjd, ty spriten nästan inte kändes av.

« »

3 kommentarer till “Sara Louises Choklad

  1. Åh! håller med! helt fantastiska! Provade en med kardemumma/vanilj/rabarber som var precis som en rabarberpaj, ljuvlig! Hjortronen älskade jag den med, men är inget jätte konjakfan så jag var väldigt nöjd med att den smaken inte var påträngande utan bara gav bären lite mer djup! 🙂

  2. Grymma! Hatar egentligen messmör men åh så god den var!Himla söt och trevlig tjej med 🙂 Smakde ni smultron/citron? H I M L E N

  3. Håller med, supersöt och gullig tjej! och det tyckte även maken… han skyllde att det endast berodde på chokladen han hade svårt att slita sig från Sara Louises bord men jag är mycket skeptisk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *