Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension: Marabou Crunchy Corn

Läste att denna skall vara en nyversion av Marabou Amigo (som jag för övrigt tyckte var ganska god). Men jag tycker nog faktiskt att Marabou spårade lite väl denna gång. Till skillnad från Amigo som var lagom salt/söt har vi här stora salta nötter som är sjukt mäktiga tillsammans med mjölkchoklad. Och det går inte ihop helt enkelt. Jag hetsköpte chokladen i samband med en dålig dag på jobbet, så jag åt upp den, men jag kommer inte köpa den igen.

Vad tyckte ni?

« »

5 kommentarer till “Recension: Marabou Crunchy Corn

  1. Bästa nånsin! Haha. Tillsammans med frukt och mandel samt schweizernöt.
    Jag älskade det salta, dock är min gräns för salt väldigt hög. Och älskar knaprigt.
    I love!

  2. Jag älskar den! Stämmer in med ovanstående kommentar, tillsammans med frukt&mandel och schweizernöt ligger den i topp. Men så var jag oxå en av få (misstänker jag) som missbrukade Marabous choklad med jordnötssmör som de hade någon gång på 90-talet. Även om jag bara var i yngre tonåren då, kan jag fortfarande drömma om den när jag strosar mellan chokladhyllorna i affären. Varför kommer inte den tbax?!!?

  3. Jag hade hört mycket positivt om chokladen men blev tyvärr besviken. Hade nog förväntat mig något i stil med Amigo, vilken jag verkligen gillade, men dessa hårda bitar av rostad majs smakade alldeles för mycket av just majs och var inte alls gott tillsammans med chokladen 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *