Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Godiva 16 assorted truffles

Någon samlar pluspoäng!Godiva är ju snuskigt dyr choklad. Jag har själv stått och dreglat över den på taxfreen varenda gång jag rest de senaste åren. Aldrig velat unna mig. Så kommer min kille hem med denna efter sin konferensresa! Win!

Om det känns lyxigt? Ja. Om jag för en gångs skull kan hålla mig och ta typ ”en i taget”? Ja. (Eller okej, två då.) Om det är gott? Ja. Det är 16 olika sorters praliner. Hittills har jag smakat ”Soufflé Chocolat”, ”Grand Marnier” och ”Framboise”. Alla syndigt goda. Rekommenderas! Om ni inte vill unna er själva, så unna någon ni håller kär!

« »

2 kommentarer till “Godiva 16 assorted truffles

  1. Åh, grattis till dig som fick sån fin present! Godiva är verkligen den bästa chokladen! Värda varenda krona. Synd att de la ner sig butik i Sthlm för ett antal år sen. Tack för en fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *