Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Årets Bak- och Dessertmästare 2012

I skrivande stund pågår årets upplaga av tävlingen Årets Bak- och Dessertmästare! Det är en recepttävling för alla icke yrkesverksamma inom konfektyr-, konditori-, bagari- eller resturangbranschen. För att delta så ska ni anmäla er på www.bakochdessert.se, och beskriva er bakpassion samt ladda upp en beskrivning av ett bakverk med tillhörande bild.

Tävnligen pågår mellan vecka 38 och vecka 44, alltså till och med 4 november! Så ännu finns det tid att anmäla sig. En jury väljer sedan ut fyra finalister och en femte finalist väljs ut av svenska folket. Finalen går sedan av stapeln på Centralstationen i Stockholm den 16 november!

Vi på Chokladbloggen tycker såklart att detta är ett superkul initiativ! Himla kul att det är så mycket baktävlingar nu, såsom denna och Hela Sverige bakar, osv. Det märks verkligen att det är på modet!

In och kolla på www.bakochdessert.se och inspireras! Man kan bland annat titta på alla hittills inskickade bidrag 🙂

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *