Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Dark Belgian Chocolate coffee & tea cups

Det här är ett bra efterrättstips om man inte vill överanstränga sig, nämligen chokladskålar, som går att äta. Man kan fylla dem med glass eller frukt och servera som dessert. Det går även att fylla dessa med exempelvis Baileys.

Har ni provat?

« »

2 kommentarer till “Dark Belgian Chocolate coffee & tea cups

  1. Har inte provat den sorten men blev bjuden på hemmagjorda en gång. Gjorda på smält minchoklad som hon som bjöd hällt i botten på muffinsformar+ penslat upp på kanterna och låtit stelna. Var både fint och gott, fyllda med vaniljglass och chokladmousse 🙂 så kan tänka mig att de här är en höjdare! Kul också att de verkligen ser ut som muggar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *