Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Geisha Dark

Smakade nya geisha för ett tag sen, de finns nu som styckchoklad, praliner och större chokladkakor. Är himla förtjust i vanliga Geisha faktiskt, men denna var lite konstig, jag har t o m  halva asken kvar. Tycker inte hasselnöt och mörk choklad är särskild bra kombination i detta fall.

Har ni smakat?

« »

3 kommentarer till “Geisha Dark

  1. Jag har smakat. Jag är också väldigt förtjust i vanlig Geisha, men jag tycker att även denna var väldigt god, om ej riktigt lika god som den vanliga. 🙂

  2. Jag tyckte inte heller att detta var en bra kombination. Det värsta är att de nu slutat med min all-time-favourite, Geisha Dreamy Caramel, för att lansera den här. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *